LEDLoods B.V. is de betrouwbaarste aanbieder van LED verlichting.

De 600 tevreden REFERENTIES zijn hiervan het bewijs.

De wereld van LED verlichting is even divers als complex, wij van LEDLoods B.V. hebben het voor u gemakkelijk gemaakt. Vanuit onze ruime ervaring, sinds 2008, weten wij wat de beste LED oplossingen zijn.

De beste kwaliteit voor de juiste prijs toegespitst op uw situatie, gecombineerd met het juiste lichtadvies komt u goed beslagen ten ijs.

Soms horen wij nog steeds de opmerking dat LED verlichting koud en blauw zou zijn, dit is bij LEDLoods B.V. verleden tijd. Met onze producten kunt u rekenen op een scala aan mogelijkheden warme kleuren, helder als het moet en romantisch als het mag, alles is voor u uitgezocht.

Vanuit ons magazijn in Zwaagdijk-Oost leveren wij dagelijks onze vaste en nieuwe klanten de verlichting van hun keuze.

Wij begrijpen dat u kritisch bent, immers, iedereen met een PC en een internetverbinding kan een LED bedrijf beginnen. De gekste prijzen komen ook bij ons voorbij, zelfs van de gerenommeerde merken. Wij houden ten alle tijden vast aan onze visie, de beste kwaliteit voor de juiste prijs.

Naast onze ruime voorraad, hebben wij in Zwaagdijk-Oost een showroom voor u opgezet. Hier kunt u al onze producten en die van onze collegae, vrijblijvend laten testen. Daadwerkelijk verbruik, kleurechtheid, storing op het stroomnet, alsook de lumen-Watt verhouding. Wij hebben voor u geen geheimen. Kom eens bij ons langs en ervaar onze LED verlichting, er is namelijk meer mogelijk dan dat u denkt.

LEDLoods B.V. de beste kwaliteit voor de juiste prijs.

OVER LEDLOODS B.V.
WIJ LEVEREN LED VERLICHTING AAN EEN IEDER DIE KIJKT NAAR KWALITEIT, PRIJS EN HET MILIEU.